Kun venyttelee niin kuin Ruusu, ei ihme, että katselijoita ja ihmettelijöitä riittää. Tamperelaisen kissaneidin henkilökunta teki lemmikkinsä omalaatuisista venytyksistä videon, jota on tätä kirjoittaessa katsottu jo lähes 163 000 kertaa.

Tampereelta veikataan, että kissan erikoinen venyttelytapa johtuu Ruusun epäonnisesta hypystä, jonka se teki 1-vuotiaana. Sen seurauksena kissan  vasen etujalka murtui.

- Ruusun koipi fiksattiin kalliilla rahalla, mutta se jäi kankeaksi, eikä Ruusu mielellään laita koko painoaan sille tassulle. Ilmeisesti se kehitti tämän vuoksi omalaatuisen tavan venytellä ylöspäin eikä vaakasuoraan, kertoo Ruusun emäntä Virpi.

ruusu_venyttelee


Video on vähitellen levinnyt kissasivustoille eri puolilla maailmaa. Ruusun venytykset ovat ihastuttaneet monia, mutta myös ihmettelijöitä ja epäilijöitä riittää.

- Jotkut ovat kommentoineet, että "kyllähän tässä on joku trikki", tai että "mikähän selkä- tai vatsavaiva tuolla kissalla on, kun se noin oloaan yrittää helpottaa". Mutta voin vakuuttaa, että Ruusu on erittäin tyytyväinen kissaneiti.

Niin, miltä erittäin tyytyväisen kissaneidin venytykset oikein näyttävät? Tampereen tuleva nettijulkkiskissa Ruusu, ole hyvä:
LISÄYS 29.7.2016:
Ruusun kodista kerrotaan, että tällä kissavideolla on yhteensä jo noin miljoona katsojaa. YouTube-kanavan lisäksi video on ollut näkyvissä nettivideomarkkinoija Rumblen kautta ainakin MSN-kanavalla sekä Yahoo!:lla ja lisäksi Rumblen omana YouTube-kopiona, luvallisena sellaisena siis.Ruusun on nähnyt moni silmäpari ympäri maailmaa, mutta niin on myös kuopiolaisen Neo-kissan kera emonsa. Paljon on katselijoita - tai oikeammin kuuntelijoita - myös suonenjokelaisella Siiri-kissalla. Kissakas kokosi kissavideokolmikon eli Ruusun, Neon ja Siirin tänne näin:
Matki, kehrää, veny - näin kotimaiset kissavideotähdet hurrrmaavat maailmalla


Kommentit  
+1 # maria 23.04.2015 10:30
Ihana Ruusu!
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita