Lontoon kaduilla elävä kissa ja huumeista eroon taisteleva katusoittaja ystävystyvät. Oranssi kissa muuttaa lopulta molempien elämän parempaan suuntaan. Kyllä, tämä parivaljakko on maailman kuuluisin katukatti eli Bob ja sen isäntä James Bowen.

Näihin tositapahtumiin perustuvat kirjat
ovat ihastuttaneet ympäri maailmaa, ja viime marraskuussa juhlittiin Lontoossa A Street Cat Named Bob -elokuvan maailmanensi-iltaa.


A Street Cat Names Bob ilmestyy vihdoin suomeksi tekstitettynä. Julkaisupäivä on 29.5.2017.


Täällä meillä
elokuvaa ei nähty eikä nähdä valkokankaalla, vaan se menee suoraan tallennelevitykseen. Vihdoin monien Bob- ja kissafanien riemuksi DVD- ja Blu-ray -elokuvien julkaisupäivä on varmistunut: 

Universal Sony Pictures Home Entertainment AB:sta kerrotaan, että Suomessa Katukatti Bobista ja Jamesista kertovan elokuvan lumoihin pääsee 29.5.2017 alkaen.

Toukokuun loppupuolta odotellessa voi katsoa elokuvan suomeksi tekstitetyn trailerin:


 
Julkaissut Katukatti Bob 23. syyskuuta 2016


Ja ihastella kuvia elokuvan kuvauksista, ollos hyvä:


Elokuvan James ja Bob ovat siellä missä oikeakin James ja Bob ovat olleet eli Lontoon kaduilla soittamassa.


Bob esittää elokuvassa itseään. Kuinkas muuten?


Tuttu näky elokuvan kuvauksissa - ja myös oikeassa elämässä.


Meneeköhän Bobilla ihan käsikirjoituksen mukaan? ;)Marraskuussa maailmanensi-illassa Lontoossa punaisella matolla astelivat James Bowen ja Bob, ohjaaja Roger Spottiswoode sekä näyttelijät Luke Treadaway (James), Ruta Gedmintas (Betty) ja Joanne Froggat (Val). Tilaisuudessa vieraili myös Hänen Majesteetillinen Korkeutensa Cambridgen herttuatar Catherine.

 

Welcome to the #StreetCatBob WORLD PREMIERE live from London! Don’t miss James, Bob, our wonderful cast AND HRH The Duchess of Cambridge

Julkaissut A Streetcat Named Bob 3. marraskuuta 2016


Bobin ja Jamesin maailmaan vievät tietysti myös tositapahtumiin perustuvat kirjat. Suomeksi ovat tähän mennessä ilmestyneet Katukatti Bob – kissa joka muutti elämäni (2014), Bobin maailma (2015) ja Bobin joulu (2016). Kirjat on kustantanut WSOY.


Tässä näyttelijä Luke Treadaway Jamesina ja Bob ihan itsenään.


Lue myös Kissakkaan juttu helsinkiläisestä Karitasta, joka on tavannut Jamesin ja Bobin ja monia monia kaltaisiaan Bob-faneja: Katukatti teki Karitasta Suomen bobiteimman bobiten.Ja juu-u, lisää elokuvien kissoja:

* Onneli ja Anneli ja muuan filmitähtikissa Hartsa
* Kissa sinä olet tähti
* Kissani on valkokankaalla - tältä tuntuu nyt!
* Llewynin kolme kissaa


 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita